Home

Deep purple recension annexet

Deep Purple på Annexet - Recension - Aftonblade

  1. Deep Purple fyller Annexet med både gamla och nya fans, en lång rad klassiska publikfavoriter och några pliktskyldiga nyheter. Vore det inte för Ian Gillan hade det här kunnat bli en riktigt underhållande tack och farväl-föreställning
  2. Get the Deep Purple Setlist of the concert at Globen Annexet, Stockholm, Sweden on November 6, 2017 from the The Long Goodbye Tour and other Deep Purple Setlists for free on setlist.fm
  3. g in Stockholm. This video is unavailable. Watch Queue Queu
  4. One of the biggest dragons are the British Deep Purple. With their new album Infinite in the trunk, to be with a release in spring 2017, they take their The Long Goodbye Tour to Sweden. 2017-04-1
  5. Mix - Deep Purple - Perfect Strangers [Annexet/Stockholm 06/11/2017] YouTube; Deep Purple - Perfect Strangers (live in Sofia 14 may 2017) - Duration: 10:17. Lubomir Peikov 51,362 views

Deep Purple Concert Setlist at Globen Annexet, Stockholm on

  1. Deep Purple är verkligen ett av de band som man kan säga i samma mening som ordet rocklegender. Få band har inspirerat så många svenskar i åldern 40 (plus moms) till att börja lyssna på hårdrock som Deep Purple har gjort
  2. We and our partnersour partner
  3. On Top Of The World samt Birds Of Prey känns som utfyllnad men när bandet i stället bjuder oss på låtar som All I Got Is You och Johnny's Band så är detta glömt. Här pratar vi Deep Purple på en hög nivå och bandet avslutar sin skivkarriär som startade 1968 med flaggan i topp
  4. Det brittiska rockbandet Deep Purple tar sin The Long Goodbye Tour till Annexet i Sverige den 6 november, 2017. Köp dina biljetter på AXS.com! Starta kvällen på bästa sätt Kom tidigt och ladda upp med oss! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord. #JAGVARHÄ
  5. 47 år efter nämnda skivsläpp börjar Deep Purple nämligen se vägs ände. Vilket inte bara markeras genom det okonventionella, men viktiga, bruket av versaler i plattans titel - utan även genom att gruppens kommande turné går under namnet The long goodbye
  6. Hitta och köp Deep Purple biljetter på AXS.com. Hitta kommande evenemang turnédatum och program för Deep Purple på AXS.com
  7. DEEP PURPLE are currently touring the world on their inFinite - The Long Goodbye Tour, playing in front of thousands of excited fans and, for the first time, presenting songs from their ground breaking album inFinite, among them also Johnny's Band

Deep Purple concert 2017 Annexet Stockholm Sweden - YouTub

  1. gamle vingkamrat i stereon, har kommit ut med nytt album, Trunk.Men det är det väl ingen som missat vid det här laget. När Uffe rör sig så brukar det skrivas en hel del om vad det än månde vara i den kolorerade dagspressen
  2. sta arena Annexet slog upp portarna 1989 och var då tänkt som träningshall för ishockeylagen på området. Idag är det en multiarena med stor flexibilitet. Ena dagen arrangeras det utsålda konserter med storheter som Kent, Alice in Chains, Gavin DeGraw eller Lana del Rey
  3. Jag har bara sett Chris Cornell och hans kompband en gång tidigare. Sista turnén och då som nu på Hovet. Ett oinspirerat band där jag led mig genom konserten
  4. Infinite, released in the spring of 2017, is said to be the last Deep Purple album.Some reasons for that are obvious. The ages of the band members are what they are, but especially listening to the cover version of Roadhouse Blues by The Doors, you notice how Ian Gillan, unlike many in his generation, really sounds like a tired old man
  5. This is a record that even those who aren't Deep Purple fans can listen to two or three times in one sitting -- but then, this wasn't much like any other album that the group ever issued. Actually, Deep Purple was highly prized for many years by fans of progressive roc
  6. Get the The National Setlist of the concert at Globen Annexet, Stockholm, Sweden on November 5, 2017 from the Sleep Well Beast Tour and other The National Setlists for free on setlist.fm

Deep Purple on Nov 6, 2017 in Stockholm, Sweden at Annexet. Mature Level: Machine-set Level 1. This event has been marked mature level 1 due to the following, Listen to our new album Feral Roots today The Highway Star -- the oldest and largest Deep Purple website, run by the fans for the fans. Deep Purple and related news, reviews, tour info, music, lyrics, history etc GHOST Live Annexet, Stockholm 13/11/2015 DVD (Remastered Soundboard Audio

Deep Purple @ Annexet - Your Living Cit

Skivrecension Greed Burn it down 2010 Inte ännu ett halvglammigt band som flörtar med mjuk metal och Backyard Babies! Jag är så trött på medryckande och intetsägande musik och svenska Greed passar tyvärr in på den beskrivningen alldeles för väl Deep Purple concert in Annexet, , date: november 2017. Deep Purple Concert Tickets. Deep Purple Concert Ticket The results have been mooted as possibly the most '70s' of any Deep Purple album since 1984's reunion album, Perfect Strangers. The clues - 'heavier', 'prog', '70s' - are all there: InFinite definitely won't disappoint fans of classic Purple Let's be clear: to call Deep Purple a one-hit wonder is a total disservice to the band. As one of the forebears of modern metal and hard rock, they arrive in 2017 with their twentieth studio.

Not many bands are able to claim to have 20 albums to their name, and in many cases, if they do, the 20th album certainly might not be very good. Yet, here we have another Deep Purple album, their 20th to be exact, and for a band that continues to play live as good as they ever have, its no. Recension: Deep Purple - Deep Purple - 1969 Även om det här är ett självbetitlat album är det de facto Deep Purples tredje skiva. Det släpptes i en tid när den klassiska sättningen inte ännu var påfunnen och vokalistrollen innehades av Rod Evans , bassist var Nick Simper , medan övriga tre medlemmar Ritchie Blackmore , Jon Lord.

November 2017 will see Deep Purple touring UK on their 'The Long Goodbye Tour'. Dates are as follows: Friday 17th November 2017 - Barclaycard Arena, Birmingham Saturday 18th November 2017 - Manchester Arena Monday 20th November 2017 - Cardiff Motorpoint Arena Wednesday 22nd November 2017 - The SSE Hydro, Glasgo What's special about Perfect Strangers Live is that DEEP PURPLE fans get the opportunity to revel in the band's upbeat and footloose temperament while it was still hot

Deep Purple - Perfect Strangers [Annexet/Stockholm 06/11/2017

Deep Purple - The Long Goodbye Tour Stockholm Liv

Annexet Stockholm Liv

Rival Sons Official Websit

populär: